Är det lördag idag?

Tjingeling!
Dessa helger gör mig totalt veckovill, men det är lördag idag antar jag eftersom mellokrysset skrålar på radion. Ikväll kommer jag bl.a träffa systerdöttrarna, den ena med en liten Gullvippa och den andra med en i magen.
Eftersom det är lördag måste jag plita ihop vårt bolagstips till jobbet. Idag vinner vi säkert Jackpott på hästarna, vore väl en skön avslutning på detta år.
 
Snart är dessa helger över och man kan plocka bort alla tomtar ( dom som går att plocka bort vissa finns ju hela tiden)
Någon snö vill jag inte ha längre det kan lika gärna vara nu, men lite kallare skulle inte göra något om det blev, för gården ser ut som en leråker snart.
 
Nu till duschen och på med paltorna och iväg till stan för att lämna in tipset. Eftermiddagen kanske blir en liten träff med Luppan som har planer för mitt välmående oj oj det blir hårt. Får inte bli ett töntigt nyårslöfte! Eftersom vi ska fira nyår ihop så kommer jag väl inte undan. Hon kommer köra skiten ur mig, det värsta av allt är att hon har rätt jag måste börja röra på mig mer.
Nej nu dags för vattenstrålar!
Gott slut och gott nytt om vi inte hörs.

Tiden går fort!

Hello i julstämningen!
 
Oj vad tiden går fort, nu har jag bara en vecka ledigt kvar.
Gårdagen blev lyckad med grekiskt tema grillspett tzatsiki och annat som tillhör. Barnbarnen såg nöjda ut med sina julklappar, de har sovit i natt med sina nya plädar de fick. Antar att det leks med Barbiedockor och naglar målas idag. Dottern har troligen spikrakt hår ( fick en plattång) och svärsonen läser så ögonen blöder (fick en bok).
Men nu är det slut på julklappsutdelningen för i år. Nästa år ska jag börja köpa i augusti säger jag varje år och så blir det aldrig. Sally uppe i Idre får också sina klappar idag hoppas hon blir nöjd.
 
Nu ser vi fram mot lördag då syster yster har en liten bjudning i Ö Husby. Ska bli kul att träffa alla.
 
Sen har vi nyårsafton och då blir det ny baluns.
Trots att det är jul och en massa god mat och dryck så kryper vågen neråt.
Jag har lovat min runkeeper att vara lite mer frekvent efter nyår.
 
Ha det så länge.

Julstöket är nästan över!

Ho Hoo!!
Jul i vårt hus Tipp Tapp Tipp Tippe Tapp!

Mycket stök blir det!
 
Jag har som tur är varit ledig sedan i tisdags och jag ska inte börja jobba förrän på torsdag nästa vecka så det är så skönt att bara gå hemma och loppa sig. Julmat och klappar har gjort mina dagar, men nu är det snart över och man kan se fram mot våren och poolbygget.
Ska bara ha tjocka släkten från Söderköping här i kväll men de ska inte få julmat, utan det blir grillspett, tzatsiki, pommes och sallad och så fruktsallad till dessert
Julafton var lugn och skön bara jag och Micke hemma och så katterna förstårs. Ja Batman är ju tveksamt han är mest ute på sina äventyr runt om på holmen. I måndags kväll hade vi besök av en liten Tomte från Trollebo han kom hit med rökt lax, rökta räkor, rökta musslor och rökta revben, helt fantastiskt gott. Synd bara att jag inte kan äta så mycket, men tillräckligt för att njuta av dessa delikatesser. Inte alla som har sådana fina grannar.
Tomten var här på julaftonskvällen och jag fick jätte fina klappar. En morgonrock som är helt underbart mjuk och varm en flaska rökig whisky underkläder från Silvstedt, jättesexiga, en skön stickad tröja, duschcream, bodylotion och en armbands klocka. Måste ha varit snäll i år.
Hur mår jag då i min lilla mage jo skapligt, fick lite måilla känslor igår efter maten, men det blir ju så fett och så mycket blandat så det är ju inte så underligt, jag åt inte mycket men blev tvungen att ta en liten sväng på sängen efter maten och efter någon timme var jag fit for fight igen.
Kvällen fortsatte i lugnets tecken framför tv,n. Tomten är far till alla barnen är ju helt okej att sitta och slötitta på. Avslutade kvällen med att dregla efter Mel Gibson som nog är den snyggaste skådisen jag vet. "Han skulle inte behöva tjata så mycket"!!
Vikten ja nu har jag gått ner 21 kilo och det känns helt underbart köpte en figursydd klänning häromdagen som sitter som en smäck. Blev förvånad när jag fick på den i provrummet det hade inte funkat för 4 månader sen.
Nu har jag inte tid att sitta här längre idag, återkommer om några dagar. Nyårsfirandet kommer bli i dansk svenskt tecken med Luppan och Peter det ser vi fram emot.
 

God Fortsättning!

Nu har det hänt!

Hello i julstöket!
 
Här är det en natts jobb kvar innan julledigheten och jag tar det lugnt än så länge. Julen blir dessutom ganska lugn då det bara blir jag Micke och katterna hemma på julafton. Planen var att åka till Danmark och Luppan för att fira jul, men Micke har beredskap så det sprack. Vi firar nyår med dom i stället och då i Sverige. Våra ungar kommer inte hem till jul Sally är i Idre Sara bor i Malmö och Veronica jobbar julaftons kvällen, så det kan det bli. På juldagen kommer sörpingsborna i alla fall och vi får ha en julafton med dom då. Har inte bestämt om det ska bli julmat eller kanske något helt annat, kan tänka mig att alla är ganska trötta på julmat då. Men sen vet jag inte Veronica kanske vill ha mammas speciella julbord, får kolla det.
Julklappar är i stort sett klara har bara några enstaka kvar. Sen är det ju det här med julpynt som ska släpas in tänker ta det lite lugnt i år har visserligen massor av tomtar, men de får inte plats här på torpet om jag inte ska ställa dom på altan kanske. Julgran måste jag ha det blir ingen jul annars så den är fixad. En skinka måste såklart kokas det är ju ett måste. Lite sill, jansson, köttbullar, revben och lite annat smått och gott till snapsen.
Idag när jag kom upp låg ett hembakat julbröd på köksbordet! Undrar var det är för en tomte som varit här och lämnat det när jag sov. Har mina aningar!
 
Nu till dagens vikt jag har passerat -20 kilo!!! Jippi!
Halvvägs kan man säga. Känns underbart och min kropp är pigg och jag känner mig bra. Snart börjar mellandagsrean och jag kan shoppa loss på lite nya kläder, till och med trosorna börjar bli för stora. Ett problem jag har är att jag tappar massor av hår och hårbotten är torr. Gäddhänget på armarna måste jag göra något åt också. Luppan som är expert på sånt här hoppas jag har någon häxbryggd som hon kan koka ihop åt mig som hjälper, vad gäller håret får jag nog gå till hälsokost och inhandla lite vitaminer.
Men huvudsaken är att man mår bra och det gör jag.
 
Kramar i julstöket!

Tre hekto kvar!

Hej i vinterlandet!
Tänk att det äntligen kommit lite snö, som lyser upp lite. Helst vill jag ju inte ha någon snö, men det är oundvikligt den här årstiden. Kanske skulle fundera på att flytta till sydligare breddgrader den här årstiden. har faktiskt för många år sedan bott på Teneriffa från september till slutet av april, så jag har ju provat. Det året var nog den kallaste vintern de någonsin haft där, det snöade till och med nere i Los Cristianos där jag bodde. Med tanke på att de inte har som oss möjlighet till värme inomhus så var det inte skönt.
Nej jag gillar mysfaktorn vi har just nu, med alla ljusstakar, ljusslingor och tända stearinljus.
Veckan som varit har varit ganska lugn och jag har mått bra. Har jobbat och så avslutades veckan med kriminalvårdens årliga julfest. Skulle bli kul trodde jag. men herregud så in i glödheta tråkig. Dålig musikvärd med urkass ljudanläggning, maten var inget att hoppa jämnfota över heller. Det enda som lyfte det hela var att träffa alla gamla kollegor från Drags. Men stämningen var usel och många droppade av ganska tidigt även jag. Förfesten hemma hos Peter Alderin och Mia var det trevligaste inslaget den kvällen.  I lördags var jag på tjejfest i Luddingsbo det var tusen gånger trevligare, god löksoppa och ett jäkla riv och slit som vanligt vid paketspelet. Kvällen slutade dessutom ovanligt sent och i ett asgarv!
 Hur går det med vikten då! Jo så här är det 3 ynka hekto kvar sen har jag tappat 20 kilo. Jag tycker att jag fortfarande är tjock -19,7 så hur jäkla tjock har jag inte varit? Usch!!! Kläder blir större och större men snart är det mellandagsrea och gissa om jag ska shoppa loss.
Har fått på mig ett par jeans som legat länge och väntat.
Hej Hopp i snöyran. var rädda om er!

En solig dag!

Hello!
I natt har Sally sovit hos oss med fullpackad bil inför sin tillfälliga flytt till Idre. Morgonen har gått i avskedets tecken. Lite sorgligt att hon far iväg så långt hemifrån, men samtidigt jäkligt kul för henne. Hoppas nu lilla blå orkar med de 52 milen hon ska köra. Jag är lite avundssjuk skulle också vilja åka iväg och jobba på en semesterort under en säsong. Kanske blir en tur upp och hälsa på under vintern.
Helgen har gått i julmarknadens tecken, inga större inköp, men mysigt att bara gå omkring träffa folk man inte sett på länge.
Framför mig har jag en ganska skön vecka slipper två nätter p.g.av. utbildning på onsdag. Fredag blir det att slå klackarna i taket på Kriminalvårdens årliga julfest.
Min kropp krymper och igår kom jag i ett par jeans som jag köpte för flera år sen och som jag suktat efter att komma i. För någon månad sen provade jag dom och jag fick upp dom till låren ungefär, igår kunde jag knäppa dom, men fläskbullen som svällde ut ovanför linningen var inte snygg så de får ligga i lådan några veckor till. Vågen idag på morgonen talade om att jag tappat 18,6 kilo. Tog ett mått i midjan och 26cm är borta när man håller ut måttbandet till den ursprungliga måttet runt fläskmagen är det svårt att fatta, det är ju inte klokt hur orkade jag bära på allt fläsk.
Micke har en vikt på 20 kilo som jag lyfte på och den är inte bekväm att bära på några längre sträckor. Men nu mår jag bra och har nog kommit på vad jag kan äta och inte äta. Men det kan ju ändra sig. Jag har kommit halvvägs i min viktnedgång, så till sommaren hoppas jag att jag ska vara nöjd. 
Det var allt för idag. Dagen kommer vara lite pirrig innan Sally ringer och talar om att hon kommit fram.
Ha det bäst alla läsare och städa inte ihjäl er inför julen.
 

RSS 2.0