Oj vad åren går


På fredag fyller den här vackra skapelsen 35 år.

Länge sen!

Hello!
Hopplöst fall tänker ni säkert som varit inne och tittat på min blogg. Ja kanske det, men jag vill så mycket som jag inte hinner med. Sedan jag sist skrev har det hänt massor men har inte tid att skriva om allt just nu heller. Våra småbusar som nu blivit ganska stora lever och frodas, massor av bus hela dagarna, de vågar även gå ut nu och det verkar vara spännande så fort man öppnar dörren så piper de ut. Sammanfattning alla katterna mår bra!
Sedan jag sist skrev här har jag hunnit med både en tur till Göteborg/Ullared och Malmö. I Malmö hälsade vi på hos  Sara och hennes småglin och så såg vi Vita Hästen piska upp Malmö Redhauwks, Härlig känsla! För övrigt har det varit mycket hockey just nu, hästen grabbarna skiner just nu. 
Annars är det mycket förberedelser inför julmarknaden som är nästa lördag i kvarnen Ö Husby.

Tomteparaden är ganska stor hoppas på att alla får nya hem. För övrigt tillverkar jag en stark senap kokar äppelgele med olika smaksättningar typ koriander, timjam och chili, jättegod.
Bakat massor av kakor har jag också gjort. Olika sorter med julsmak!
Vad vi mer kommer sälja vet jag inte riktigt men lite loppis blir det en del julskaer typ, juldukar och prydnadstomtar av olika slag.

Avslutar för idag med en bild på dessa två som växer så det knakar.

Men längtar mest till att få ha det så här om dagarana
Måste bara lägga in en liten tjockbild har nu gått ner 36 kilo och det har tagit ett år.

Ha en skön helg för det tänker jag ha.
 

RSS 2.0