Det bara snöar och snöar!

 
Vilket skitväder vi har nu är jag gruvligt trött på skiten. Vägarna blir ofarbara och folk kör i diket. Inte bra! Vår väg upp till arkösundsvägen är smal och stora långtradare kommer farande i en jävla fart ibland, förstår att diket är enda utvägen för att man ska klara sig. Har en vän som körde i diket igår och så syrrans grabb förra veckan, bara att krypa fram om man nu måste ut på vägen. Tror inte att jag kan ringa till jobbet och säga att jag inte kan ta mig fram, ska vägverket betala för förlorad arbetsförtjänst då. Knappast!!!
Nej nu får det vara bra med snö!
 
Annars har jag det ganska mysigt här ute på torpet. Har fixat en massa fågelbord som jag hängt lite här och där. Stor fest runt borden, kul att titta på tycker både katterna och jag. Batman sitter i fönstret och hackar tänder, men han tycker det är för ruggigt att gå ut. Tur är väl det för då skulle väl inte fåglarna våga komma och äta mer.
 
Nu har jag bara ett par jeans som jag kan ha så jag funderar på att ta en sväng till myrorna och se om det kanske finns några som passar. onödigt att köpa nya eftersom jag troligen bara kan ha dom någon månad. Har ju som min syster säger tappat en fjärdedel av mig själv. 24 kilo lite drygt. Snart kommer jag i min brudklänning igen inte för att jag tänker använda den men det kan vara kul ändå.
 
Varför funkar det inte att lägga in bilder om det hoppar igång så blir det kopior av samma bild.
Nu hoppas jag att min syster snart hör av sig angående träning idag, hon går på flytande just nu och jag förstår om hon känner sig matt.
Snöiga kramar!
 

Inskriven på gym!

Hello!
 
Nu har jag gjort det skrivit in mig på ett gym, det blev Nordic Wellness på Mirum, ligger bra till geografiskt och gratis parkering. Sen är gymmet inget speciellt jämnfört med andra tror jag en massa maskiner som man måste lära sig, bara det är en hel vetenskap. Men jag är ju inte dum i hela huvudet så det ska nog gå bra. Min knubbiga syster är med och hon har väl provat det mesta.
Knubbisen har fått tid för operation hon också och det är helt underbart, tror inte hon kommer ångra sig. För mig är det nog det bästa jag kunde gjort känns underbart att kilona rasar av och att allt känns lättare. Värst är det här med kläder inget som passar i garderoben längre, det mesta är för stort och sitter inte så bra längre. Men det är ändå ett ganska trevligt problem.
Köpte en skinnjacka på rea för 125 kr häromdagen i storlek 38 den är lite för liten än så länge, så den har jag som mål att kunna ha fram i vårdagarna.
Min dotter har erbjudit mig lite kläder som hon inte kan eller vill ha så jag kanske hittar något fint där.
 
Veckan har annars varit lugn jobbat två kvällar och fyra nätter, skönt med en veckas ledigt nu. På jobbet har det varit lite turbulens en rymning i helgen, men hans frihet blev inte långvarig han drog på morgonen och blev tagen igen på förmiddagen. Stolle säger jag bara!!!
 
Nu har den här vintermånaden gått och vi kommer närmare sommaren som jag längtar så jättemycket till. Snart kan jag ta ut solstolarna på altanen och lägga mig där och gassa i vårsolen.
Tjolahopp i blåsten!
 
 
 
 
 
 
 
 

Mot ljusare tider!

Tjolahopp!
 
Nu går vi mot ljusare tider, lite sol skulle inte skada. Jag har bokat in en liten semestertripp i maj så jag har ju det att se fram emot. En vecka till Spanien kan ju aldrig vara fel. Hoppas bara att Sally är hemma och kan bo här hos kissemissarna.
Annars får väl någon annan göra det!
Lite vår känslor har jag fått ändå, beställde lite nytt till våren i går.
Tuff skinnjacka är ett måste!
För övrigt är det bara arbete som gäller har jobbat lite övertid förra ledigheten och det ger ju lite sköna slantar i kassan. Lär väl gå åt till poolbygget och den fest vi planerar att ha i sommar då vi ska fira våra högtidsdagar.
Skulle vilja åka till Turkiet med syrran i augusti men får väl se om det finns några pengar kvar till det. Min syster och jag planerar att ha en stor Loppis i Ö Husby kvarn i början på juni då ska vi försöka sälja av med allt som vi inte behöver längre. Typ massor av för stora kläder! Även min syster kommer att ha en del för stort hoppas jag. Hon har fått tid till operation och det är toppen. Så hoppas vi på en välbesökt Loppis och att allt får nya ägare.
 
Idag ska jag och min syster besöka gymmet på Mirum för att kolla om det är något att satsa på, vi måste ju bli lite fit inför bikinisäsongen. Bikini ja, dom som jag har kan jag nog kasta nu mätte fläskmagen igår och 30 cm är bara borta så jag antar att de bikinitrosor jag har flyger av om jag hoppar i badet. Så kan man ju inte ha det! Eller! Jaja vissa skulle tycka det var skitkul!
Vad gäller kilona som rasar har jag nog hamnat på någon depå just nu, för jag har stått stilla så när på något hg den här veckan men det är ändå nästan 24 kilo minus så jag är nöjd.
Har nu fyra arbetsnätter framför mig så det är bara att bita ihop och se fram emot nästa veckas ledighet.
Ha det bäst!
 

Viktresultat denna vecka!

Hej i snöyran!
 
Skotta , skotta och skotta igen är vad dagarna fylls av just nu. Sen är det skönt att krypa in i värmen och små mysa lite. Just nu är det konståkning på tv och det är ett av mina favosporter. Farmen har ju också börjat och det är alltid lika kul att se alla intriger som blir där. Så softa i soffan är inga problem när energin tryter.
Helgen blir i ensamhetens tecken Micke jobbar i natt och så jobbar han igen söndag morgon till måndag morgon.
 
Jag gjorde ett inlägg i går, tror jag att det var. Naturligtvis så har jag fått kommentar om varför inget viktresultat.
Okej här kommer det jag har gått ner lite drygt 23 kilo.
Hej Hopp
Gummisnopp!
 

En vit vecka!

Hej mitt vinterland!
 
Det var väl tusan också att det skulle komma snö i alla fall, hade tänkt mig en grön vinter. Det som är typiskt är att när det väl börjar snöa så kan det tydligen inte sluta det har snöat i en vecka snart. Bränner fett på att skotta. Visserligen kan jag hålla med om att det blir ljusare och väldigt vackert med all snö på träden, men nu kan det få vara så här och så lite sol på det.
Den här veckan kantas av jobb hela tiden mån-fredag har gjort nästan alla nätter den här veckan nu, bara en kvar, sen är jag lite ledig i några dagar igen.
I helgen köpte jag hem jäst för att jag skulle baka bullar, men då fick jag en körare i min mage och blev liggande hela söndagen. Nu är jästen för gammal så jag gör ett nytt försök i helgen. Micke jobbar fredag natt och sedan hela söndagdygnet så jag får ju försöka roa mig med nått. Om jag hade haft skidor och utrustning skulle jag åkt skidor men det har jag inte ÄN!!!
Man skulle ju kunna hoppas på ett övertidspass på jobbet kanske! Eller måla om sovrummet känner en massa energi just nu.
Katterna har totalt lagt av att gå ut, de slåss om att ligga i fönstren och titta ut. Men dom tycker väl att det är läskigt kanske trots att de är amerikanska skogskatter som härstammar från kallare breddgrader med speciella egenskaper för att kunna vistas i kyla och snö. Iriz har jättestora tassar med päls mellan tårna för att hon ska kunna gå på snön, svansen är yvig och lång för att hon ska kunna ha den som ett täcke över kroppen, men hon tycker det är skönast att ligga på golvvärmen i hallen.
Efter helgen magsmärtor, har jag mått bra hela veckan och kroppen blir mindre.
Nu är det dags att ta tag i lite praktiska saker innan sista natten den här veckan på jobbet.
 
Hörs snart igen och då med nya viktresultat.
 
 

Nu får alla tomtar sova!

Nu är julen slut på torpet!
 
Oj oj vad mycke tomtar jag har överallt blev ett gäng när jag plockade ihop alla.
 
Det blev tre flyttkartonger plus tre ljusstakar och ett ljusträd. Nu är bara frågan vart ska vi ställa allt i år så vi vet vart det är till nästa jul.
Det ordnar sig säkert, vinden på gäststugan är ju inte riktigt full än eller gamla utedasset som numera är någon typ av förråd. men det är skönt att rensa ut julen och se fram emot ljusare tider.
 
Hur mår jag då? Jo ganska bra provade mina brallor som jag hade i somras dom är lite stora.

Min jeanskjol som jag hade väldigt frekvent hela sommaren är inte heller lika snygg längre.
Så här ser jag ut idag.
 
Det var lite om min fantasiska resa 22 kilo lättare och 28 cm smalare över fläskmagen snart börjar en midja skymta. Dessutom mår jag hur bra som helst. En mycket nära stående person har fått tid till att göra samma resa och jag är överlycklig för hennes skull. Hon vågade inte innan jag gjorde det. Tror jag! Men nu har hon sett att det funkar för mig och då är det en baggis för henne också.
Just nu är jag ledig från jobbet och ända till på måndag, det är torsdag idag så jag har många dagar att pyssla på. Micke jobbar två nätter nu så det blir lite tomt i torpet men det brukar ge mig energi att göra saker. En del estetiskt blir det när alla tomtar och julsaker är borta, men jag har en del idéer så det ska nog bli bra.
Tjolahopp nu går vi med stormsteg mot ljusare tider!
 

Nytt år!

Hello hello!
 
Nu har vi kommit på 2014 och det känns inte speciellt konstigt. Ett år med många händelser lär det väl bli, både jag och maken fyller jämna år och vi har tänkt ha en fest i mitten på juli. Ett POOLPARTY! Tills dess måste pool och pooldäck vara klart. Just nu är det ju ingen snö och ingen tjäle i marken så man skulle kanske börja bygga nu. Men nää det känns lite överilat kanske.
Igår började jag jobba efter en lång ledighet och det tog en timme sen var allt som vanligt igen, inte något konstigt alls. Det första jag gjorde när jag kom till jobbet var att lägga in semester två månader i sommar, vill vara ledig hela sommaren. Längtar jättemycket till sommaren nu och det är jag väl inte ensam om. Julgrannen åkte ut igår och snart får alla tomtar flytta in i sina kartonger igen, sen ser vi fram mot ljuset och våren.
 
Jag vägde mig i början på veckan och nu har jag tappat hela 21,2 kilo men känner mig fortfarande lite fet. Min syster tycker att jag bara är lite mullig, själv kallar hon sig för knubbis och det stämmer hon är lite knubbig. Men jag ser fram emot att hon får genomgå samma resa som jag gjort. Håller alla tummar och tår för henne. Jag mår fortfarande bra och hör och häpna jag har kommit igång med lite träning, gick en runda med min runkeeper och tiden på samma sträcka som tidigare skiljde på 5 min helt fantastiskt jag kanske hjular fram till slut.
Nu har jag fyra arbetsnätter framför mig, sen blir det en vecka ledigt igen och jag ska ta tag i lite allt möjligt. Min syster och jag planerar att ha en megaloppis i Ö Husby kvarn fram i vår så då hoppas jag att man kan bli av med massor av onödiga prylar som just nu fyller min lilla gäststuga på tomten.

Gästrummet blev ganska mysigt!
Mors så länge.

RSS 2.0