Tänk om man kunde få beställa lite sol.

 
Hello!
Usch nu är jag trött på det här skvättvädret, kylan är inte skön heller. Brasa i juni hör inte till vanligheterna men så är det, björkveden har knastrat i kakelugnen. Vill ha sol och värme så jag kan göra allt som jag tänkt göra.
Poolbygget går väl sådär det ska naturligtvis strula och jäklas, skitsvårt att få på linern den är alldeles för liten känns det som. så är det inte speciellt skönt att hålla på med i kylan, men på måndag hoppas jag att två starka grabbar ska kunna få till det.
Vi hämtar nya bilen på måndag och susar ner till Malmö för att lämna Lexie som varit här i två veckor. Det blir en snabbis fram och tillbaka.
Måste hem och förbereda för det stora tabberaset den 12 juli ca. 50 personer har tackat ja så det blir en riktigt rolig fest hoppas jag. Bara vädergudarna är med oss. Håller tummarna och dansar soldans.
Hoppas att min rygg slutar att värka så jag orkar att styra med allt som ska göras, Sally kommer hem på torsdagen och då får jag lite hjälp hoppas jag. Min andra dotter nere i Söderköping kanske har tid att bidra med lite hjälp också det vore fint. Vet jag att hon gör om hon kan.
Nej nu har jag inte tid att sitta här längre och plita, frukost lite städ och så till stan för lite shopping.
Lexie tjatar om frukost så tjingeling!
 
Soldans, soldans!
 

Semester och dåligt med tid framför datorn.

Hello!
Jo jag lever och mår ganska bra förutom en värkande rygg. Har varit på behandling med laser och knådning så det ska väl ordna till sig. Efter gårdagens massage var jag lite yrslig och idag hade jag lite svårt att ta mig ur sängen, men nu har jag vaknat till och det känns ganska bra.
Vi har börjat bygga på poolen och det går väl sådär underarbetet är väldigt noga så det kan ta lite tid innan vattenpasset visar sin bubbla i rätt position. men snart mycket snart kan sargkanten läggas och väggarna monteras sedan på med duken och i med vatten. Låter ju enkelt eller hur, men det är massor av jobb innan det blir hundra bra och så att vattnet inte rinner ut på gärdet, kossorna behöver nog inte bada.
Sen ska det byggas ett pooldäck runt hela klabbet och det blir nog ingen lek, svårt att bestämma hur det ska se ut men det blir säkert bra när det väl blir klart. Har ju en supergubbe till hjälp.
Jag har fått ordning på vårt andra gästrum, så nu finns plats för minst 4 sovande, herregud vad bråte vi hade i det rummet som nu är i ordning. hela gården var full av grejor när vi röjde en full släpkärra och ett fullt bagageutrymme i bilen fick åka till sopstationen. Alla verktyg fick ett eget litet hus. Så nu är det ordning och reda.
Förra veckan åkte Micke och Leifa  till Tyskland för att inhandla lite dricka till festen, det gick väl sådär polisen tog dom och det blev 2500 kr i böter för överlass där gick den förtjänsten. Men lite billigare blev det nog ändå och roligt hade dom.
Midsommaren var trevlig tillsammans med Mia och Leifa sill, snaps och dans kring stången grillat och rödtjut på kvällen som för övrigt var väldigt kall.
Lexie vårt lilla barnbarn är här och gästar oss nu och meningen var att hennes mor och lillebror skulle komma upp i måndags, men modern gick och drullade omkull och skadade sin fot så hon går med kryckor och att åka tåg med en tvååring och packning är väl inte det lättaste så hon fick stanna hemma. Lexie stannar kvar på obestämd tid. Kul med småbarn i huset vissa frågor och kommentarer är ganska intressanta.
 
Nu till hur många kilo jag tappat 31,1 kilo minus nu och första siffran på vågen är ny. Härligt snart dags för nya kläder igen.

Bråte och åter bråte!

 
Hello!
Ja jag förstår att ni undrar vad jag gör och hur jag mår.
Vad jag gör jo det ska jag tala om att jag har ett litet hus på ca. 70 kvadrat plus övervåning på tomten och det är i stort sett belamrat med en massa saker som jag både vill ha kvar och en massa som kan säljas på loppis och så en hel del som ska slängas. Det är där som jag tillbringar mina lediga dagar just nu. Idag tog jag ett tag på vinden och hittade en bok med fina målningar på blommor från Hawaii kollade upp den på datorn och det visade sig att det var inget skit. Jag har massor av fina böcker från min svärmor och jag ska ta en dag och googla igenom alla.
Det finns en hel del saker som är lite speciella på vinden vill jag lova. En hel del skräp också idag hittade jag en säck med fårull t,ex den åkte ut så klart.
Jag hoppas att loppisen i helgen ska ge lite luft i systemet så jag kan göra gästrum av hela nedre våningen.
 
Hur mår jag då?
Jo efter helgens febertoppar och huvudvärk så mår jag nu ganska bra. Kilona verkar ha fastnat har fortfarande 2 hg kvar till nästa begynnelsesiffra på vågen, men jag bryr mig inte längre heller, så det rasar väl snart igen. Minus 30 kilo är ganska okej och jag mår bra och det är huvudsaken.
Nu har kossorna kommit ut i hagen och det är mysigt att se dem gå sina turer om dagarna. En vecka kvar att jobba sen 8 veckors skön ledighet, ska bli så jäkla skönt. Första veckan kommer vi att få småbarn Micke åker ner till Malmö och hämtar Lexie och så ska hon vara här en vecka utan mamma, det kommer nog att funka kanon.

RSS 2.0