Ingen sol idag heller!

Hejsan svejsan!
 
Idag har jag inget att berätta om förutom att det går väldigt bra för Hästen hockey så klart. Igår spelade de borta mot Tingsryd startade med att lägga in ett ledningsmål, men snart var det kvitterat och sedan ledde Tingsryd ett bra tag. Meddelandena som jag fick från Micke som satt hemma med datorn och direkt rapportering blev grinigare och grinigare. Hästen reducerade till 2-2. Mitt svar på detta blev: -Var lugn min favoritspelare Henrik Bankelius fixar detta det är inte slut än. Tjohooo och mycket riktigt vem var det som dunkade in det avgörande målet i sudden. Han är som en liten iller på isen, dessutom är han ju så söt. Micke säger att hans farsa är snyggare hmm..... kanske skulle kolla upp det.
Men vi ska inte ropa hej ännu det är 4 matcher kvar. Nog om detta på tisdag kommer jag vara i ishallen och heja allt vad jag kan.
Nu kom solen!
På med blåstället och ut på safari i vildmarken igen.
 
Kramar!

Urtråkigt väder idag!

Hej hopp!
Ja jag erkänner jag är dålig på att skriva just nu, men tycker inte det händer så mycket som är att skriva om. Vädret idag t.ex kunde man ju vara utan. Men jag ska inte klaga de senaste dagarna har varit fantasiska i måndags var det ju ett underbart väder hela dagen.
Skulle gått till gymmet, men vi började röja på tomten och eldade upp allt gammalt gräs och löv så jag fick träning på det sättet.
På kvällen grillade vi och mumsade i oss goda köttbitar med lite vin till, så jag ska inte klaga.
Nu är det hög tid att planera för poolen på riktigt, även om vädret idag inte inbjuder till något poolbad. Men jag hoppas på en riktigt varm och skön sommar och åtta veckors semester. Lite semester har jag framför mig också i maj när Micke fyller 50 åker vi till Spanien en vecka. När jag fyller i augusti har vi inte planerat någon resa för ännu. En fest i sommar när poolen är klar planerar vi däremot för.
 
Så till min viktnedgång 35 cm i midjan, köpte nya brallor i veckan igen, har snart inget som passar i måndags såg jag ut som en hiphoppare i mina gamla jeans som jag numera har och arbetar i de hängde ner över rumpan så jag fick dra i dom så jag inte tappade dom. Jag har nu ca. 2 kilo kvar till minus 30 strecket.
Har inte någon bra bild att sätta in men jag tar den här från min storhetstid.
Usch så hemsk! Visserligen solbränd men fläskig.

Den här bilden tog Micke häromdagen.
 
Nu är det dags att dra på blåstället och ge sig ut i vildmarken några timmar.
 
Nu hoppas vi på en solig helg!

Jäklar vad det blåste i natt.

Hej hopp i vårvädret!
 
Vårväder med blåst och regn har vi berikats med det sista dygnet. Vår lilla väg var obrukbar ett tag då ett träd blåst ner och blockerat hela vägen. Nu tror jag att skogshuggaren jag ringde till fått undan det så vi kan åka till stan och handla lite.
De senaste dagarna har vi i alla fall haft ett underbart vårväder och det är nog på gång igen.
 
Vår stora rishög är nu en askhög, men jäklar vilken brasa.
Nu är det bara resten kvar fjolårsgräset måste eldas upp.
För övrigt en lugn och skön vecka. Min bikini från Ellos kom igår och den sitter kanonbra och för säker hets skull beställde jag två par brallor ett par låga och ett par lite högre.
Mitt långa hår har åkt av också ser inte längre ut så här. Just nu har jag ingen bild på hur det ser ut just nu men det är betydligt kortare och framförallt fräschare. Bilder kommer i nästa inlägg.
 
Vad gäller min viktminskning så har jag numera storlek 42 i normalstorlek köpte ett par sjömansbyxor häromdagen, provade även jeans i storlek 42 men hittade inga som jag riktigt ville ha. Mitt minus ligger nu på 27 kilo.
Idag lagar jag mat hela dagen, i ugnen har jag en köttkocka som ska stå där i grytan i 8 timmar Pulled Beef kallas det. Ska vara gott och lättuggat marinerad med vitlök olja spiskummin tomatpure soya salt och peppar. Spännande att prova framåt kvällen.

Även solen har fläckar!

 

Jag tycker det ser lite ljusare ut idag! Soldis!

Arbetspass framför mig !
 
Suck! Pestvecka på gång tröttsam och jobbig två jävla fucking kvällar och så fyra nätter inte kul, men på tisdag morgon när det är gjort är det alltid lika skönt att veta att jag är ledig nästan en hel vecka. Så det får gå!
 
Idag har jag lite träningsvärk var på gymmet igår och drog på lite mer i vikterna. Min syster och dotter körde något pass på 45 min och kom ut röda i fejan som två tomater ur träningsrummet. De har nog ännu mera träningsvärk idag. Stolleprov! Jag tar det lugnt! Mår bra ändå!
 
Jag har äntligen kommit till skott och beställt tid för klippning av mitt hemska tunna risiga hår, har säkert tappat hälften av kaluffsen nu. Blir spännande att se vad de gör av det, kanske en tuff kort frisyr man vet aldrig, beställde även en specialkur som de hade specialpris på nu i mars.
 
Just nu sitter jag och försöker göra en inbjudningslista på släkt o vänner som jag tänkt bjuda på vår gemensamma födelsedagsfest i sommar, tänk om jag glömmer någon. Det är så många som jag skulle vilja bjuda men tyvärr jag har ingen fotbollsplan att ha fest på. Men det blir säkert 60 personer ändå.
 
Sätter in en bild på hur jag ser ut nu så får vi se om det är någon förändring till nästa vecka efter frissan.
 
 
Nu ska jag beställa en bikini till vår resa i maj undrar vilken storlek jag ska ta. Får beställa nu så jag har tid på mig att byta.
Ha en skön dag!
 
 
 
 
 

Vaknar och ute är det vitt!

Snömodd usch!
 
Var är solen? Inne i mitt hjärta kanske!
Veckan har bestått av jobb till och med en natt på övertid, klirr i kassan! Kan behövas köpte flygresor till Spanien i veckan Micke fyller 50 den 14 maj och då är vi i Spanien. Födelsedagsfest är planerad till den 12 juli och då hoppas jag verkligen att poolen och pooldäcket är klart, så vackert väder har jag beställt. Musik och underhållning är fortfarande ett litet aber ett helt band kanske är att ta i, då måste jag nog bygga en scen också. Ja vi får se vad det blir!
Kilona fortsätter att rasa nu har jag gått ner 26 kilo totalt.
Beställde ett par sommarbyxor i storlek 42 tänkte att dom kommer jag nog i till sommaren, hör och häpna jag kom i dom nu och troligen blir de för stora till sommaren. Mina uniformsbyxor är också för stora! Min kollega Frida hade gjort en rensning och tagit med lite urväxta kläder till jobbet ha ha! "kul" byxor i stl 40 men okej jag tar hem och provar och oj det var bara någon cm kvar i midjan så hade jag kunnat ha dom. Fram med symaskinen och så gjorde jag en liten ändring och vips så passar dom.
Min beställning på nya kläder till jobbet får gå ner från stl 50 till stl 40, helt ofattbart. Hur ska det sluta jag kanske försvinner totalt.

Den här klänningen och jackan är nyinköpt också och klänningen är i stl 42 men den kan man ju ha även om den är för stor.
Att köpa nya kläder är ju så jäkla kul!
I väntan på solen känner mig lite blek!
Tjolahopp!

RSS 2.0