Inte tappat lösenordet!

Hej!
Ja man kan ju tro att jag tappat lösenordet eftersom det är lite långt mellan inläggen. Men det blir ju mer spännande då. Eller inte!
Visst händer det saker hela tiden, har varit i Tallinn och firat min 60-års dag eller var det 40-årsdag kanske, är ju lite vimsig ibland. En sak är säker att dit kommer jag åka fler ggr, mysig liten stad och mycket kul att shoppa loss på, sen var ju den där honungsölen supergod för inte tala om köttsoppan.
 
Sommaren har väl lämnat oss nu och vi har stängt loppisen för säsongen, det har varit jäkligt kul att ha loppis. Kan tänkas att det blir en liten julmarknad fram mot Vikbolandsjul har en del idéer på juldekorationer som man kan sälja. Sen har jag ju mina tomtar som alltid är lika populära.
Vad som senast hänt är väl att vi till helgen får tillökning i familjen,
två små fyrfota lurviga damer kommer flytta till Nytorp fr
Nytorp  
Banke och Kisa heter dom.
Undrar vad de här som redan bor här kommer tycka!
Kungen av dem alla "Batman"
Ja ja det ska nog gå bra vi har en stor tomt och massor av skog som de kan sprätta runt i.
 
Igår gjorde jag något radikalt med mitt hår, klippt det kort, känns just nu lite konstigt men jag tror det blir bra när jag själv får sprätta till det. Nu förstår jag att ni vill se bilder men det får vänta, det där med selfies är jag inte så bra på.
Ja det var väl allt för denna gång! Nu ska jag ta en tur till stan och shoppa loss på mitt presentkort på Indiska som jag fått av mina arbetskolegor i födelsedagspresent.
Tjolahopp så länge, hur länge vet man aldrig.

RSS 2.0