Vinter snart!

Hejsan!
Oj vad det går fort ibland, redan slutet av oktober och höstlöven dinglar ner. Utsikten från vårt torp och ner till Bråviken blir bara bättre och bättre.
Poolen har gått i vintervila plus en massa annat som står och förgyller vår stora altan på sommaren.
Inne på torpet tillverkas tomtar inför julmarknad i Söderköping den 28-29 november, kommer göra en del nya saker i år. Spännande va!
Jag fick för ett tag sedan tips om en shot gjord på ingefära, honung, citron och vatten. Har provat nu i ca 14 dagar och tro`t om ni vill men jag har inte längre lika stela leder och känner mig pigg. Rekommenderas!
Så här ser jag inte ut längre. Fy så äckligt!
Om någon undrar hur det är med min viktnedgång som jag inte nämnt på länge så är det bra jag har tappat ca 40 kilo och mår jäkligt bra, inga komplikationer än så länge. Jo lite löst skinn här och där men vad fasen jag är ju gammal och då blir man ju lite skrynklig.
Så här ser jag ut när jag provar Mickes brandmansutrustning.
 
Micke har varit i Tallinn och haft en trevlig tripp med en gammal kompis tror att de hade väldigt roligt, lite lurviga var de när vi hämtade dom vid bussen. Men det uppdrag som han fått hade han i alla fall lyckats med.
Mina tofflor som jag köpte förra året har gjort sitt.
Lite kalla i hälarna!
Här är mina nya

 
Är jättenöjd de här är mycket finare än mina gamla.

Har inte haft någon skrivklåda presis den sista tiden

Hejsan svejsan i denna fina och ovanligt varma höst. Vi har bara kallare temperaturer att vänta, men här är det varmt och ombonat.
Hösten gör tycker jag, att man får lust att göra om inne och göra lite mysigt, det finns så många fina lyktor och ljusarrangemang som man kan laborera med.
 
Jag fick ett ryck förra veckan och köpte nya gardiner och en massa lyktor samt nya plädar och kuddar till soffan. Så gick jag bärsärk med städning över hela huset. Myspys på torpet blev resultatet.
 
Utanför har vi äntligen kommit till skott och fått ytterbelysning installerad av vår hovelektriker Johan Sunkan Sundström det blev super duper fint.
Sedan sist har vi även haft en snabbvisit av den här lilla damen och lilla blå.
Loppisen är nedplockad och vilar nu till nästa vår, så nu samlar vi in nya saker som ni kan fynda till nästa sommar.
Hörs säkert snart igen!

RSS 2.0