Mojängen är fixad!

Hello!
Nu har vi varmvatten igen, skönt att kunna tvätta håret. För övrigt har det gått bra att värma vatten och använda badbalja och tvättlappar. Tror inte jag luktat skunk har iallafall inte sett någon flugsvärm runt mig. Men nu kan man lyxa i allsköns tvålar och skumma in hela kroppen ordentligt. Inte klokt vad snabbt man blir bekväm. Tänk förr när jag bodde här som barn, då visste man inget annat inga problem med hygienen, tvätt, disk och annat. Vi hade inte ens ström på den tiden. Ja ja det var när Adam gick i kortbyxor, medeltiden nån gång!
 
Igår när jag kunde diska och skvätta runt med vatten, bakade jag bullar en ny variant med mandelmassa i, som blev väldigt goda. En nutellabrownie blev det också den är supergod och enkel receptet finns på min tidslinje på FB.
 
Idag kommer Sally hem till Sverige igen från sin långresa Vietnam, Singapore och Thailand, hon landar i Göteborg i kväll och vi ska åka ner för att hämta henne då hon just nu är bostadslös.
Hon kommer inte vara hemma så många dagar har jobb i Hunnebostrand som väntar.
Hoppas nu att alla anslutningar funkar och att det inte är för många förseningar så att allt klaffar, vet att avgången från Phuket blev försenad, men det finns gott om tid i Frankfurt så det ska nog klaffa.
 
Antar att hon är hungrig när hon kommer så jag laddar med en påse bullar och några brownies.
 
Vad gäller de små fyrbenta damerna, så har de fått för sig att så fort det blir ljust så ska husse och matte gå upp. De går bärsärk i sängen och lever rent ut sagt faan. Skönt när det blir lite varmare på dagarna så de kan vara ute mer och trötta ut sig.
Batman kollar på dom som om dom inte är kloka, han fnyser lite och går med hög svansföring lite stolt bort från dom, blir de för jäkliga brukar han läxa upp dom ordentligt.
 
Ny dag med nya utmaningar! Hoppas att Vita Hästen gör sitt jobb i kväll kan tyvärr inte vara där, lite surt men så är det ibland.
Ha det bäst!

Inget varmvatten!

Brrrr......
Inget varmvatten! Varmvatten beredaren har tröttnat och vill inte jobba mer, behöver någon ny mojäng som inte kan komma förrän på måndag! ( i morgon) Har varit utan nu sedan i torsdags, men det går ju att värma vatten och tvätta sig som man gjorde förr i en badbalja. Lite nostalgi!
 

Turkärring!

Hello!
"DET HAR HÄNT IGEN FICK IN EN TIPSRAD IGÅR IGEN SATSADE 10 KR OCH FÅR 1724 KR"!!!!
 
Jag satsar ett par tior idag också så får vi se vad som händer.
 
Tur i spel otur i kärlek!
Stämmer nog inte!

Hoppas att turen håller i sig idag!

Tjena Mors!
Ja det kan kanske kännas lite konstigt att jag skriver på bloggen igen. Erkänner har inte varit så aktiv med det på sistone och jag lovar inget nu heller.
Solen skiner idag igen och det är härligt förutom att man ser hur skitiga fönstren är. Små kattnosar både på insidan och utsidan. Men det får allt bli lite varmare innan jag ger mig på dom.
 
Igår var vi på Piccolomondo en kvarterskrog på Haga inget märkvärdigt förutom publiken. Många olika kategorier på människor en del mer än lovligt berusade. Men vi hade trevligt mycket på grund av vårt sällskap LT med fru och barn. Så Sussie Stone hon är fantastisk på att få igång en publik många bra och mindre bra sångnummer. Jag sjöng inte! Jo när Hästen sången skrålades ut under ledning av min make så sjöng vi alla för full hals, så klart! Micke fortsatte sedan med en slagdänga på skånska så "O Boy"! ( Peps)
 
 Nu till det här med turen. På stället fanns enarmade banditer och det måste man ju prova stoppade i en tjuga och plupp så hade jag vunnit 240 kr spelade inte upp dom utan tog ut slantarna. Inte så mycket pengar men dock en vinst. Helt otroligt!
 
Det här med vikten och BMI och allt vad det heter så har jag ingen koll, jag är smal, skrynklig och mår väldigt bra.
 
Nu laddar vi för dagens höjdpunkt och det är inte Mello då utan Hockey på Himpa håller både tummar och tår för tre poäng idag.
 
Mors vi hörs snart igen!

Turvecka!

Morsning!
Det är inte klokt vilken vecka jag haft. Ledig från tisdag morgon och resten av veckan. Softade hela tisdagen solen sken och det var underbart ute på altanen. Det där med att städa bilen har inte blivit av ännu!!!
Väntar till det blir lite varmare.
I tisdags gjorde jag ett par tipslappar på Coop pratade med en i personalen som gjort en vågad lången, jag tog några av hennes tips och knåpade ihop en egen rad. Ett ods 244 gånger pengarna! Ja ja tänkte jag, går det in så är det en slant och ingenting är ju omöjligt 10 kr kan jag både ha och mista. När jag rättade raden sent i tisdags kväll hade den faan ta mig gått in Woho!!! 2444kr att hämta. När jag hämtade pengarna på COOP  hade de en andel på V86 för 100 kr okej tänkte jag, slår väl till på den, har ju vinstpengar att slösa lite på. Hör och häpna den gick också in och jag kunde hämta ut ytterligare 1856 kr på torsdagen. Så nu lär jag väl inte vinna mer på flera månader eller kanske år.
Igår tog jag en liten shoppingrunda och köpte mig en ny armbandsklocka, skulle köpa berlocker till mitt armband, men hittade ingen som jag gillade.
 
I kväll ska vi umgås med stolliga snickaren. Det blir en afton på Piccolomondo med musikunderhållning av vår eminenta Sussie. Hon som spelade på vår fest i somras.
I morgon lördag Himpa och hockey så klart, min favoritspelare är skadad men jag kanske träffar honom i publiken, då blir det en ny selfie. :-)
 
Ha en skön helg alla och hoppas att ni slipper influensan som härjar fritt lite här och där.

Sol Sol!!

Hello!
Vilken underbar vårdag vi haft idag. Solen smälter snön på altanen och man kan sitta där och lapa sol. Härligt!
Hoppas det nu håller i sig resten av veckan eftersom jag är ledig. Skulle behöva ta ett riktigt städtag inuti bilen,  riktigt dammigt och skitigt. Så jag hoppas på behaglig temperatur.
Det går en massa influensa som jag absolut inte har tid med. Nej bort med den!
Annars vill jag väl inte påstå att det händer så mycket just nu. Jobbar och så den vanliga vardagslunken, men lite har vi på gång framåt i vårdagarna några kortare resor blir det säkert. Ingen utlandsresa förrän till nästa vår. Nu ska vi satsa alla pengar på att göra klart runt poolen. samt lite annat typ några fönster som måste bytas ut till nästa vinter.
Nu har jag slagit ihjäl tiden då min saffranssockerkaka gräddats, så nu säger jag hej hopp!
 
 
 

Snö det har väl ingen missat.

 Hello!
Nu kan man snacka om vardagsmotion, då menar jag snöskottning! Inte för att jag skottar så mycket det sköter Micke för det mesta, men jag tycker det är kul att göra fina gångar i snön så katterna kan ta små promenader runt tomten.
 
Just nu har alla tror jag fått spelet på träning det gör att jag får lite dåligt samvete jag tränar ingenting just nu. Jag har ju tappat 37 kilo fettkappa men är ganska skrynklig och det är väl inte mycket att göra åt antar jag, har provat med en massa oljor och annat dyrt smet, men jag vet inte om det funkar speciellt bra. Mitt BMI ligger på 24,8 just nu, men sen har jag ändå 3% för mycket fett. vet inte om jag tror på det där.
Ja ja tar inte så hårt på det jag mår ju bra för övrigt, förutom en urinvägsinfektion men den har jag tagit en kur penicilin emot, så jag hoppas få bukt på det. Peppar,Peppar!!!!
 
För övrigt inget nytt på fronten har handlat en del nya kläder köpte en rosa pälsliknande långtröja på Gina häromdagen blir fin till jeans i vårdagarna. Sen gjorde jag ett fynd på Indiska ett par svarta trikåbrallor med hög midja och vida ben, supersköna.
 
Sally är just nu på långresa i Asien, Vietnam där hon blir av med sin mobil redan andra dagen, nu är hon i Singapore och fortsätter sedan på fredag till Phuket där hon kommer stanna till de åker hem den 24 feb. Då landar hon i Göteborg och mamma får naturligtvis åka ner och hämta henne, för nu drar hon från Göteborg över sommaren och jobbar i Hunnebostrand så en liten visit hemma blir det innan jobbet börjar i mars.
 
Jag skulle också vilja resa till solen, är lite avis på min syster som åker till Aruba igen om några veckor.
 
Hej Hopp så länge!

RSS 2.0