Länge sen!

Hej jo jag lever!
Jag vet att det var länge sedan jag skrev något, men nu fick jag lite tid över har ju massor att berätta om egentligen.
Först vår resa till Spanien som var helt underbar, inga måsten bara slappa bada sola och så shoppa. Jösses vad mycket fint det finns i Spanien skor, köpte två par, blusar köpte en, brallor köpte tre par, så dessa balla klockor köpte fem stycken. vår samling är ju tyvärr borta så det är bara att börja på ny kula även om jag aldrig kommer lyckas samla så många och fina som dom som blev stulna vid inbrottet. Håller på att försöker förklara för försäkringsbolaget vilka typer av klockor vi hade går igenom gamla kort för att påminna mig, men vissa av dessa klockor var arv och en del har jag aldrig använt. Ett hästjobb att övertyga försäkringsbolaget. Inte utan än att man känner sig lite misstrodd, jag uppmanar alla att ta bilder på alla ägodelar av värde. Inte nog med att man blir bestulen och mår dåligt av hela händelsen, har mardrömmar ibland.
Usch ja man får vara glad att de inte tog mer. Hur övertygar man försäkringsbolaget om hela huset brinner upp, jag bara undrar.
 
Poolbygget skulle varit igång grävaren skulle komma v 22 men än så länge har jag inte sett någon grävmaskin. Får väl ta fram spaden och börja gräva själv.
Idag ska jag försöka ta tag i Loppisprylarna som jag ska sälja på min systers och min gemensamma loppis i Ö Husby kvarn 5-7 juni.
Antar att vi kommer ha grejor kvar att sälja även helgen efter då det är Ö Husby marknad.
 
Sally har varit hemma en månad eller hemma och hemma hon har haft sina prylar här och lilla blå står på gården, men hon far runt som en liten stolle på alla möjliga upptåg just nu är hon i Malmö och hälsar på sin syster. I helgen åker hon till Hunnebostrand för att jobba där hela sommaren.
 
Jag räknar ner inför min långa semester som börjar v 25-32 ska bli skönt med ett långt break från arbetet. Vad gäller vår sommarfest är det just nu lite stiltje skulle fått låna en loge på Bråborg men de ångrade sig så nu är det poolparty som gäller men då måste ju poolbygget komma igång snart. Ja ja det ordnar sig säkert och jag får be till solgudarna att vädret just den 12 juli är helt fantastiskt.
Nu har jag inte tid att sitta här längre måste få något vettigt gjort.
 

Första målet!

Hej!
Nu har jag uppnått mitt första mål minus 30 kilo!! Tjohoooo!!!!
Har bara två hekto kvar till en ny siffra framför vågmåttet. Nu börjar vi på ny kula och tar fem kilo till får se när jag kommer dit har ingen brådska.
För övrigt händer inget speciellt just nu jobb, jobb några dagar, sen blir det en skön semester i Spanien.
Att packa inför resan kan vara lite bökigt då alla sommarkläder känns lite stora. Har inte köpt något nytt förutom en Bikini och en BH som är 10 cm mindre än de jag hade förut.
Var på stan igår och i förrgår med Sally men hittade ingenting som jag gillade så där super.
Får väl shoppa i Spanien!
 

RSS 2.0