Nu är det plastbackar som gäller.

Hejsan!
Vill göra ett slag för genomskinliga plastbackar med lock som går att stapla. Köpte tre stycken i söndags på Nille 30 kr /st. Åkte hem och packade ner så mycket tomtar och julsaker som fick plats, men upptäcker snart att jag behöver nog ett gäng lådor till. In till Nille på måndagseftermiddagen visst då är dom slut så nu vill jag ha tips på vart man kan köpa billiga plastbackar med lock. Har en hel del saker som skulle behöva lådor att bo i.
 
Just nu har jag kommit in i en period då jag vill förändra mitt hem, måla om i sovrummet som för närvarande är rosa har legat på tapeten länge, köpte färg förra sommaren som jag då tyckte skulle vara fint petrolium grönt, men nu vet jag inte längre tror att det blir något annat och har ännu inte bestämt mig. Kanske någon tapet som ser ut som en grå stenvägg var något jag såg, men jag hinner säkert ändra mig.
Jag har massor av halvfärdiga projekt typ trappan är bara målad en gång och skulle behöva en sväng till med penseln, sen är det golvlisterna på övervåningen som legat där i två år. När ska dom komma på plats? Taklister i badrummet och ett nytt fönster där är väl också ett litet måste snart. Ack ja man blir aldrig färdig.
 
Har lite längtan efter att få lite sol och värme också så jag kollar på flygresor till Alicante i Maj. Kanonbilligt just nu! 1350kr för 2 personer t o r. Boende har vi till ett skapligt pris bara det är ledigt.
 
För övrigt får man vara glad att allt tomtande och styrande kring julen nu är över, nu ser jag fram emot en loppis sommar och planerar in det. Har ni saker som ni tänkt kasta hör av er jag tar gärna emot. Kommer och hämtar ni behöver inte sortera jag kan göra det och återvinningen i Ö Husby har jag nära till.
Ja det var lite om livet på torpet just nu.
 
 
 
 
  
 

Ett helt år har runnit förbi.

 
 
 
Gott Nytt År!
År 2014 har gått ovanligt fort tycker jag och mycket att blicka tillbaka på i vårt liv.
Snöig inledning av året.
 
 
 

Men ganska snart blev det barmark och solen kom fram. Vi eldade upp den här stora rishögen.

Ganska tidigt åkte solstolarna fram och vi njöt av värmen.
Så var det dags för ett av våra projekt. Poolbygget!
Vi hade även besök av den här lilla damen.
 
Efter en dag på landet bland kossor och poolbygge ser små fossingar ut så här,
Poolbygget tar form även om det var ett jäkla strul.
Nu kan vi bada och det gjorde vi hela sommaren.
En helt fantastisk sommar!
Vissa tittade mest på när andra badade.
Loppis i Ö husby kvarn massor av grejor blev vi av med.
 
Eftersom både jag och Micke fyllde jämna år så ställde vi till med en stor fest mitt i sommaren som blev väldigt lyckad. Många glada skratt och god mat. Många fina vänner en helt sagolikt rolig kväll.

 
I augusti tog vi en resa till Tallinn tillsammans med Nilla och Igge där jag gjorde detta fynd.
Mycket konstigt har hänt den här lilla krabaten landade i min hand en dag. Pustade ut ett tag flög sedan vidare.
Dom här två flyttade in på torpet i september. Mycket bus sedan dess.
Julen är på väg och tomteverkstan är i full gång.
Under året har hockeyn taget en stor del av min tid och det har ju gått bra för grabbarna. Jag samlar selfies på laget har bara två än så länge men det kommer fler.
Mitt fläsk har jag bränt bort under året så där 38-39 kilo.
Ja det var lite från det gångna året.
Nu ser vi fram emot ett nytt händelserikt år.
 
Gott Nytt År!
 
 

RSS 2.0