Ny arbetsvecka väntar

Hej i vårvärmen!
 
Måndag och jag har en hel arbetsvecka framför mig, det är jag väl inte ensam om så klart. Min består av ett kvällspass och tre nätter, fredag morgon är det helg igen och då ända till onsdag, så jag har det ganska bra tycker jag.
I morse var solen framme en liten stund, men nu har någon snott den igen. Skit samma det är ju vårvärme ute plus 10 grader.
Micke har fått vårkänslor! Ja nu vet jag vad ni tänker. Men inte så, han är ute i trädgården och sågar ner syrenhäcken som vi ska ta bort för att få plats med poolen. Batman är naturligtvis med och hjälper till, den där katten är helt galen, ibland sitter på Mickes axlar och hejar på ser det ut som. Igår kom han in med en liten mus i munnen, musen sprattlade i dödsångest med sina små ben, stackarn! Både katt och mus åkte ut och sen vill jag inte veta resten.
Vågen idag står stilla väger lika mycket som förra måndagen 75 kilo. men måttbandet var en trevligare överraskning, min midja ja det börjar se ut som en midja nu har krympt från 122cm till 88cm 34cm borta, inte underligt att brallorna ramlar av och att hålen i skärpen måste utökas. Sen är det ju det här med mina tuttar de är inte längre vad de har varit, men skitsamma man får vara glad att man har två.
 
 
Det värsta är mitt hår jag har tappat massor och håret är livlöst och risigt, får nog ta en tur till frissan och klippa en ny frisyr snart. Äter vitaminer för hår hud och naglar har gjort det nu i två månader och jag märker att lite hjälper det nog i alla fall på naglarna för dom har blivit starkare igen och jag tappar inte lika mycket hår längre.
Min syster mår bra och nu har hennes kropp fattat att det är i vikt hon ska gå ner så jag grattar henne till att ha tappat 2,2 kilo första veckan. Härligt!
 
Ha det bäst i vårvärmen!
 
 

Ledig och gör ingenting!

Hello i OS Etern!
 
Medaljerna rasar in och det är väl jättekul! Hoppas på fler!
 
Min systers operation har gått bra och hon mår bra så det är skönt att den oron är över.
Nu kommer hon snart märka att det är det bästa beslut hon någonsin tagit i sitt liv, för så känner jag.
Även om det medför en del negativa följder, jag har tappat massor av hår och det kommer sluta med att jag får klippa av mig mitt långa hår. men det är kanske positivt, Ny stil!  Äter extra vitaminer för håret men jag började för sent så håravfallet hade redan börjat, tror att jag fått bukt på det nu. Vitaminerna verkar inte fullt ut förrän efter två månader.
 
Annars händer inte mycket här på torpet, gråväder och lite småruggigt. Skulle ju kunna vända upp och ner på huset och städa, men näe jag har ingen lust tar lite med hartassen så länge.
Vill ha sol när jag städar så jag kan dra ut allt på altan och vädra. Så det får vänta ett tag till ser det ut som.
Är ganska trött efter mitt långa arbetspass, brukar piggna till när det är dags för ett nytt pass.
 
Ha det bäst och så hoppas vi på fler medaljer!
 
 

En lite orolig dag!

Hej Svejs!
 
Dagen har varit lite orolig då min knubbiga syster gått igenom samma operation som jag själv gjort, Allt har gått bra och hon mår skapligt är bara lite trött,
Så nu snart är min knubbiga syster ett minne blott, hon kommer rasa i vikt.
Jag har jobbat fem pass i rad nu och har en sista natt kvar på den här perioden, sen är det ledigt till nästa måndag, ska bli så skönt och jag hoppas på sol,
 
Saknar den här tjejen!
Men snart kommer hon hem från sitt arbete på Pernilla Wibergs Restaurang i Idre. En liten genomresa, för att fortsätta arbeta på Bellas Gästis i Hunnebostrand i sommar.

 
En kompis påstår att hon sett en varg i närheten och det känns lite kusligt.
Men man får väl hoppas att den bara var på genomresa.
Min vikt står just nu på 75 kilo och det är jag nöjd med.
Har kostat på mig en dyr olja som jag smörjer min skrynkliga kropp med, hoppas att det hjälper till att strama upp huden på överarmarna lite.
 
 
Nu är det bara att packa sig in i bilen och åka iväg till vildmarken. En tröst är att på morgonen när man kör hem är det numera ljust, det är positivt.
En kväll på väg till jobbet höll jag på att klippa en stor älgtjur det var på sekunden snacka om hög puls efteråt, Läskigt!
 
Tjolahopp

Hopplöst fall

Hej svejs!
 
Nu är jag så gruvligt trött på det här vädret, för inte tala om min garderob. ingenting sitter bra längre nästan allt är för stort. En del saker kan man ju ha ändå utan att det ser för jäkligt ut,det som sitter bäst är mina sommarkläder. Konstigt var jag mindre i somras? Knappast! Tror att det är för att de kläderna är tunnare och har ett bättre fall sen såg jag antagligen ut som en stoppad korv i dom i somras.
Jag fick fyra påsar kläder av Veronica igår men det var mycket där som tyvärr redan är för stort. Jeansen är ganska bra men för långa så symaskinen måste fram.
Jag skulle behöva en styleist som talar om vad jag ska klä mig i ser så jäkla tråkig ut tycker jag. För inte tala om håret, jag tappar stora högar varje dag och håret är tunt och slitet behöver klippa av det helt enkelt. Får väl ta tag i det nästa vecka.
Kilona fortsätter att rasa men inte lika fort just nu och tur är väl det för jag tror att min kropp behöver ha en del depåer. Lite över 25 kilo minus totalt vilket är en fjärdedel av min kropp som är borta. Fem kilo kvar till 6:an.
Har börjat träna också och det ska väl vara bra, sliter så att benmuskler armar mage och rygg ska bli starkare, det går ganska bra faktiskt. Det bästa med gymmet är att de har bastu, provade den i fredags varmt som tusan men jätteskönt.
Helgen har varit skönt ledig med soffhäng och så detta hysteriska Mello. Jag tycker att Sanna hittills är den som bör representera Sverige.
Så detta OS som man bara inte kommer undan, spännande så man håller på att svimma ibland.
Farmen är just nu ett av mina favoritprogram, hur ska det gå nu när två nya medlemmar droppat in, den ena av dom är en riktig grottkork. Den andra stora bjässen blev utslagen igår men ska få en ny chans och då blir det kalabalik igen.
Nu tar jag en tur in till stan och gymmet!
Ha det!
 

Var är solen?

Morrn!
 
Vart tog solen vägen. Skitsamma jag har tre nätter framför mig att jobba och då kommer jag ju ändå sova på dagarna.
I går kväll när jag åkte hem från jobbet var det som att köra i ett glas mjölk, samtidigt hade det frusit på så det var lite halkigt på sina ställen. När jag kört en och en halv mil hemåt hör jag en telefonsignal i fickan, jäkla skit jag har fått med mig vår larmtelefon. Ja det fanns inget annat än att vända tillbaka igen. Telefonen är det enda som våra intagna har möjlighet att nå oss på om natten. Jag hade ingen lust att ha nattjour.
En liten extra tur på tre mil i halka och dimma! Suck!!!
 
Nu är jag på väg till gymmet för att stärka mina slappa muskler lite. Sen tvättstugan och så jobb i natt. Inga problem att få dagarna att gå här inte.
 
 
Lite vårkänslor får man allt!
 

Ser en blek vintersol!

Hello!
 
Måndag igen och arbetsvecka framför mig. En  kväll och tre nätter till nästa ledighet.
I fredags var jag på gymmet och fick instruktioner på alla dessa maskiner som står utspridda över hela lokalen, tror jag kommer ihåg ca: 30% av vad han visade, men jag får väl fråga igen. Eftersom vädret var lite spektakulärt så åkte jag hem direkt efteråt, hade ju kunnat stanna en stund medan infon var fräsch, Men det var bättre att halka hem i snöyran.
Nya tag den här veckan!
Just nu står jag stilla i viktminskning har gått ner 24,2 kilo totalt än så länge. Tror att det är bra med en liten platå så här då och då. Skinnet på överarmarna och insidan av låren måste ju få hinna ikapp. Just nu är det lite sladdrigt.
 
I går tog vi en liten mysardag, först pizza på skarphagens pizzeria, jag orkade inte äta hela så klart men det gjorde inget. Så hockey på himpa massor av folk och trevlig stämning dessutom vann hästen med 4-2. Träffade min bror Tomas som jag inte sett sedan i höstas, han var sig lik.
Sen var det farmen som jag har fastnat i och måste ses. Årets farmare är mysiga allihopa ingen är totalt bäng som det varit tidigare år.
Söndagsfilmen Kärlek på burk var ganska söt den också.
Nu går vi mot en ny vecka med nya äventyr.
 
Hej Hopp
 

RSS 2.0